Feest - gala jurken

In onze zaak kan ook uw gevolg terecht voor de ideale cocktailjurk, het perfecte suitekleed of de avondjurk van haar dromen.

Hiervoor hebben we de keuze uit de merken: Frank Lyman Design, Marfill (Rosa Clara), Morilee, MGNY en Ronald Joyce.

Ze geven u een ruime keuze van verschillende stijlen, bekijk hier de collecties en ontdek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Frank Lyman

Frank Lyman Design Canada, bied u een zeer mooie collectie jurken, blouses en jasjes aan, de Design collectie is een exclusievere reeks, de afwerking van deze kleding is met de beste zorg gemaakt. wij kunnen nog een ruime tijd na bestellen in uw maat als deze niet in de winkel meer te verkrijgen is.

Marfil

Marfil Barcelona, is een bijmerk van het bekende bruidsmerk Rosa Clara, de avondjurken zijn vrij snel te leveren +- 2 weken. de jurken in onze winkelrekken zijn uiteraard direct mee te nemen!

Morilee

Morilee by Madeline Gardner USA, deze uitgebreide collectie cocktail en avondjurken zijn ook steeds in een ander kleurtje te verkrijgen, hou rekening met een levertijd van ongeveer 12 weken! Als de maat en kleur van de jurk in onze rekken perfect is voor jou, is deze uiteraard onmiddellijk leverbaar.

MGNY

MGNY New York, schitterende avondjurken met dat beetje meer, kant, glitter, parels, paeten en stenen geven deze jurken een klasse van uitstraling, als je wil gezien worden is dit de juiste keuze, jij bent de ster van de avond! levertijd 3 tot 4 maand! de jurken in de winkelrekken zijn direct mee te nemen!

Ronald Joyce

Ronald Joyce UK, Dit speels en kleurijk merk laat jou de jurk samenstellen in de kleuren die je maar wensen kan, elk model kan in de zelfde kleur, zo zijn de bruidsmeisje allemaal in de zelfde kleur maar elk in een ander jurkje, levertijd 3 tot 4 maand! de jurken in de winkelrekken zijn direct mee te nemen!


Marfil

Ronald Joyce

MGNY

Morilee